Testosteron Piller: Best i test – Topp 3 – Frisky.no 2017-12-25T16:47:54+00:00

Testosteron Piller: Best i test – Topp 3

lavt testosteron

Skal DU trene for å komme i bedre form? Finn ut hvorfor idrettsatleter velger å ta piller og hvilke resultater dette gir. Er det mulig å redusere fettprosent, øke ytelsesevne og muskelvekst uten å bruke testosteron medikamenter?

Mange er kjent med at utfor-kjører Aksel Lund Svindal er en mann med et høyt testosteroninnhold. Dette gir han et konkurransefortrinn som andre utøvere i ettertid har kopiert. Men en omfattende studie gjennomført av australske myndigheter viser at testosteron booster ikke bare er for profesjonelle toppatleter. Forskning viser at piller reduserer risiko for diabetes og reduserer fettprosent hos både menn og kvinner med lave testosteron nivå.

Trykk her for beste pris på Maxulin

Testosteron kan økes 100% naturlig

Hvorfor trenger du hjelp til å holde deg sunn og pigg? Hva gjør slike piller med kroppen din?

En av grunnene til at testosteron tilskudd gir gode resultater er en økning i muskelceller som vokser seg tørre individuelt. Cellene blir sterkere og komprimerer hardere slik at ny styrke og kapasitet utvides. Dette betyr at du får større og flere muskelceller.

Tabletterer ikke kun for atleter, men kan også brukes for vanlige folk som ønsker å redusere fettprosent, bygge muskler, øke energinivå og få mer livsglede. Dette er en veldig økende populær trend i Norge. Mange menn har oppdaget effekten av piller og anbefalt produktet videre. Hvis du ønsker å lese mer om piller og tabletter så kan du sjekke ut dette på våre andre sider på bloggen.

 

Disse stoffene må du se etter i testosteron tabletter

Det finnes mange varianter av testosteron fra mat. Ved å se på næringsinnholdet vil du kunne se an kvaliteten. For å få best resultat ved bruk av en testosteron booster burde du se etter følgende ingredienser. Vi skal se på noen av de mest essensielle og kommer ikke til å gå i dybden for å beskrive hvordan de fungerer.

  • D-AA er en naturlig ingrediens i som øker testosteron og forbedrer hjernens kommunikasjonssystem med testene.
  • ZMA kan kjøpes som et individuelle piller og er veldig populært brukt. Det brukes som oftest til å hjelpe musklenes oppbygging, oppnå dypere søvn og økt styrke.

Dette er ikke ingredienser eller placebo som lurer deg til å tro at du er i bedre form, men i realiteten ikke har noen effekt. Disse ingrediensene er gode pekemålere på at tablettene eller lignende booster er god og at det vil gi resultater, slik det har gjort med så veldig mange andre nordmenn.

Noen opplever resultater av piller eller lignende booster etter bare en måned. Noen kan trenge litt lengre tid og da kan det være en fordel å skrive loggbok over den fysiske fremgangen. Hvis du trener styrke, så skriv gjerne ned styrkefremgangen i loggboken din. Samme gjelder for sykling og andre sporter. Kanskje kan du spørre dine nærmeste om de merker noen forskjell på deg? I de aller fleste tilfeller tabletter gi merkbare resultater på humør og subjektiv mestringsevne i løpet av kort tid.

Trykk her for beste pris på Maxulin

Testosteron øker sexlyst

Testosteron i form av tabletter, piller eller booster vil sørge for at testosteron nivået i kroppen ikke blir for lavt. Nivået synker hos menn etter fylte 30 år. Dette betyr at en mann har mindre interesse i sex, svakere ereksjoner og mindre muskelmasse.

 

http://www.wikihow.com/Increase-Muscle-Growth