Om meg 2018-08-08T20:09:16+00:00

En idé


Frisky ble startet med ett enkelt mål. Vi ønsket å gjøre det enklere for andre å gjøre sunnere valg for sin egen helse og velvære, uten all den forvirringen som man kanskje finner andre steder. 


En begynnelse


Det hele startet i 2014 ...

... Og mye var annerledes på den tiden! Da jeg bestemte meg for å starte denne bloggen, så hadde jeg ingen anelse om at interessen for helse og kosthold skulle bli så stor. Folk er nå mer bevisste på egen helse enn noen gang tidligere. 


Vårt mål


Med denne store, nyfødte interessen i Norge for helse og kosthold er det nå viktigere enn noen gang at vi kan finne de gode og riktige rådene. Det finnes nok av folk som er villige til å gi ut villedende informasjon i bytte mot raske penger. Det har derfor vært helt essensielt for meg, fra starten av, at dette nettstedet har gitt ut riktig informasjon basert på forskning.

Mye har endret seg hos oss siden begynnelsen. Fra det som startet som et enkelt hobbyprosjekt, har nå vokst enormt, alt takket være støtte fra våre lesere. Teamet her på Frisky har utvidet seg raskt de siste årene, noe som betyr at vi kan gi våre lesere enda flere høykvalitets, forskningsbaserte artikler! 


Vårt team


Sunniva Hamren, Redaktør

Sunniva begynte å skrive om helse for å dokumentere sin egen fremgang. Det har krevd mye prøving og feiling for å komme hit hvor hun er i dag. Det er årsaken til at hun startet denne siden!

I den perioden hun har holdt på med Frisky har hun hjulpet flere med å leve enn sunnere livsstil og nå sine personlige mål. 

Melissa, skribent

Melissa er en personlig trener. Med sine flere års erfaring har hun bygget seg opp mye erfaring og kompetanse på trening og kosthold som hun gjerne deler med andre!

Alam, frilans tekstforfatter

Alam er en frilans tekstforfatter. Når han ikke leser en bok eller tester ut nye oppskrifter, så er han på reisefot. 

Thomas, markedsføring og PR

Thomas har alltid vært interessert i helse. Han styrer det tekniske på nettsiden og tar seg av promotering. 

Kontakt oss:

Spørsmål om kundeservice eller nyhetsbrev etc. kan sendes til sunniva@frisky.no.

Du kan også sende mail direkte til noen av de i teamet vårt på: fornavn@frisky.no. Vi leser alle mailer, men har dessverre ikke anledning til å svare på alle spørsmål. Vi har heller ikke mulighet til å gi ut råd om personlig helse, kosthold eller medisiner via email.

"Det handler ikke om å være perfekt. Det handler om innsats. Og når du legger ned innsats hver dag over lengre tid, så vil du se resultater. Det er slik du oppnår varig endring" - Sunniva Hamren

Populære artikler: