Om meg 2017-12-03T19:57:43+00:00

Om Meg:

bilde av meg

Hei og velkommen til Frisky. Jeg heter Sunniva og mitt mål er å hjelpe mine lesere til å gjøre sunnere valg for sin helse. Min visjon er at Frisky skal være et enkelt sted å få helsemessige og ernæringsråd, uten all forvirringen som du kanskje finner andre steder.

Min Historie

Jeg vokste opp uten å tenke mye på min egen helse og vekt. Jeg hadde en litt annerledes oppvekst. Det var ikke før jeg begynte å studere at jeg begynte å legge på meg vekt. Det tok meg mye prøving og feiling for å komme hit hvor jeg er i dag. Jeg er veldig takknemlig som får muligheten til å dele mine tanker og erfaringer med så mange lesere. I den tiden jeg har holdt på med Frisky har jeg hjulpet flere med å leve enn sunnere livsstil og nå sine personlige mål.

 

Hvorfor Frisky.no?

Alle mine artikler skal være backet opp av oppdatert forskning og nøye research. På Frisky.no kan du holde deg oppdatert på det siste innen helse, ernæring, livsstil, dietter og vekttap. 

Jeg vil bygge opp flere kategorier med tips som vil hjelpe deg til å gjøre gode valg for din helse. Det finnes en jungel med helse-tips der ute, men min visjon er å hjelpe deg med å gjøre research som er basert på forskning. 

Jeg prøver å publisere 2-3 nye artikler i uken. Følg gjerne Frisky.no på facebook eller signer på mitt nyhetsbrev for å få varsler når jeg kommer med noe nytt 🙂

Inntil videre les våre gjerne mine artikler.

Populære artikler: